SM XCO 2012!

Hej alla! Igår blev det tyvärr inte som jag ville. Kroppen är fortfarande seg efter en längre tid och vill inte som jag vill. Känns riktigt bra dem första varven då jag är med där framme. Men sen är det bara stopp och det funkar inte alls att ligga på som jag vill :( Riktigt tråkigt när det är en sån här helg då det är SM som man vill göra bra ifrån sig.. Får gratulera våran suverän i klassen Johan Andersson till grym körning och vinst:) Och Per Kumlin till en fin 6:e plats Men men det får bli lite vila nu och försöka hitta tillbaka till lite form lagom till Cykelvasan hoppas jag. Liten tröst med gårdagen va att jag fick mottaga mitt 2:a pris för totalen i Sverigecupen 2012 :-) Nu är vi på väg ner till Slottsskogen för att köra lite stafett. Ska bli kul :-) Ha det gött

Landsvägstur med bra sällskap

Hejj Igår blev det en lugn dag hemma i soffan först, sedan fick det bli ut och rulla en sväng i skogen :) när jag kom hem var Mikaela rastlös så vi åkte en sväng för att träffa lite vänner då vi fick sms av dom, om att cykla Lvg. Vi var inte sena på att säga ja, så de fick bli en tur på 3,5mil men de var en mycket trevligt tur :) Bra kört Malin!! Efter detta avslutade vi kvällen med pizza på de goaste stället :) Tack för denna trevliga dag Ha det bäst

Intervallträning

Halloj :) I onsdags blev det intervallträning med grabbarna och Mikaela, vi brukar vara många på dessa träningar men i detta fall bara 4a :) men va gjorde de. Började passet med uppvärming och sedan var det dax att köra för fullt på våran intetvallbana, en bana som tar ca 8min och är tuff och teknisk. Men riktigt roligt var det :) Tack för en härlig träning! Ha de gött :-)

Mörksuggejakten

Halloj :-) 
Tänkte skriva lite om helgens race om man nu får kalla det för de :) 
Kl tio gick starten upp mot vidablick, en riktigt tuff stigning som ändå kändes hyfsat, visste inte alls hur kroppen 
skulle svara, då jag hade halsont i veckan som var och inte kände mig pigg. Men de kändes bra och jag såg fram emot en rolig tur . Efter bara dryga milen kändes däcket konstigt och jag fick snabbt se att de blivit ett hål, det var bara att hoppa av snabbt, jag tryckte i en vätske patron men den bara spruta rakt ut, skit tänkte jag, jag testade med en  slang, men det  var lättare sagt en gjort ,den small direkt. Där tog den tävlingen slut.. Kändes skit tråkigt att behöva bryta, men fanns inte så mycket att välja på, reserv hjulen låg i bilen som Mikaela hade och tiden bara rann iväg.. Fick hjälp av några killar så jag kunde ringa Mikaela som stod en mil bort och vänta på att få ge mig en ny flaska i farten, blev inte riktigt så när hon hörde min röst i telefon, hon frågade två gånger "vem är de" haha :) 
Tog mig tillbaka till målområdet och fick se bitar av tävlingen vid sidan av :) nu blir det en träningsperiod och ladda inför SM om några veckor.. 
 
Ha det gött :-)
 
 
 
 
 

Rättvik

Tjenare!
Just nu är vi i Rättvik för att imorgon köra mörksuggejakten, vi bor i en stugby som har utsikt över Siljan och Rättvik väldigt fint. Vi åkte upp igår jag och Mikaela för att passa på att ta lite semester, idag fick vi shoppat loss så nu är Iaf Mikaela nöjd :) men fick med mig ett par nya röda shorts jag oxå :) 
Efter shopping blev de glass och kika runt i Rättvik, sedan var de dax att  ge sig ut och träna en sväng, började att köra upp till slalombacken där de bara ösregnade så jag vände hem igen, men när de slutat så gjorde jag ett nytt försök och klarade mig från regn :) körde bitar av banan, för att kolla in den inför morgondagens race :) 
Nu har vi laddat upp med spagetti och köttfärssås och hoppas att allergin håller sig borta och att benen vill vara med imorgon!!
Ha det gött /Donaldh 
 
Fick bli en gammal bild då jag inte kan lägga upp någon ny just nu.. 
 

Ränneslättsturen

Tjenixen!
Dålig uppdatering de sista, har vart fullt upp med jobb samt träning.
Idag gick Ränneslättsturen av stapeln och jag kände mig väldigt taggad. Började igår med att test köra banans sista mil och formen kändes bra, laddade med massa pasta på en trevlig restaurang i Eksjö igår kväll medans Mikaela drog i sig en plankstek :-) kändes som de skulle bli ett roligt race på en bana som jag verkligen gillade förra året..
Men va hände? Starten gick jag jag hängde på som vanligt där jag vet att jag ska vara, men kroppen svarade ingenting, kändes skit hela loppet, men fick bita ihop och ta mig runt. Slutade på en 13:e plats.
Nu känns de som att kroppen och cykeln får vila några dagar, och sen börja ladda för nästa långlopp till helgen.
Vill passa på att gratulera Per Kumlin som gjorde ett grymt lopp och fick sig en fin 3:e plats :-) Bra där!!
 
Här kommer två bilder från helgen som gått. Den andra bilden talar för sig själv om hur loppet kändes.
 
 
 
 :-
 
 
ha de gött/ Donaldh
 
 

donaldhandersson

CYKEL BLOGG

RSS 2.0